KAMPANJE

Tilbud: 30%  på digital lederutvikling

Styrk din lederkompetanse med VH360TM. Få skreddersydde tilbakemeldinger for å heve ditt lederskap til nye høyder. Start din digitale lederreise nå!

NOEN AV VÅRE KUNDER
OM VH360TM
Heldigital og selvbetjent evaluering av ditt lederskap
VH360TM er et unikt, digitalt lederutviklingsverktøy som istandsetter ledere til å raskt bli bedre i egen rolle, og er verktøyet for ledere som ønsker en kontinuerlig og smidig utviklingsprosess.
MÅLGRUPPER
VH360TM er skreddersydd flere målgrupper
Ved å bruke VH360TM vil du etablere en lærende kultur i ditt team gjennom å både utvikle deg selv og ditt lederskap.
HR
VH360TM gir HR et unikt innsyn i hvordan medarbeidere evaluerer lederne i organisasjonen. Dette hjelper HR med å sikre en smidig og lærende organisasjonskultur.
Ledergruppen
Fast track ledergruppe-utvikling med VH360TM. Den gir ledere umiddelbar feedback slik at de kan sette igang tiltak som virker. Ved å bruke den i ledergruppen bygger du en sterk feedback kultu.
Talentutvikling
VH360TM er et effektivt verktøy for talentutvikling og etterfølgerplanlegging. Du får direkte tilbakemelding på hvordan du kan utvikle deg for å nå dine mål.
Individuell lederutvikling
For deg som ønsker en enkel og effektiv måte å utvikle deg på i din lederrolle, og føler du ikke har kapasitet til å delta i et lengre lederutviklingsprogram.
LEDERUTVIKLING I VARDE HARTMARK
Vi jobber for å bygge bærekraftige organisasjoner og næringsliv
Vi har tyngden og kompetansen på ledelse, men ikke kunnskapen om din organisasjon. Vi tror genuint på at kraften ligger i et godt samarbeid med våre kunder – og at vi gjennom tett dialog utvikler lederferdigheter som er med på å styrke resultater og leveransekraften i enhver organisasjon. Vi tror på at ved å bygge ledere, bygger vi også bærekraftige organisasjoner og næringsliv. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.
KONTAKT OSS
ANDRE TJENESTER
Unike behov krever skreddersydde verktøy og løsninger
Vi har spisskompetanse på lederutvikling og tilbyr flere verktøy slik at du, teamet eller hele organisasjonen får nettopp det dere trenger ut i fra det behov dere har.  Våre metoder og verktøy kan enten brukes separat eller selges med oppfølging som en del av en større pakke. 
KONTAKT OSS:
Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan bistå deg i din lederutviklingsprosess, eller andre behov innen organisasjons- og lederutvikling:
Stella Heieren / Seniorkonsulent
VH360TM
VH360™ er et enkelt og treffsikkert verktøy som setter deg i stand til å utvikle dine lederferdigheter uten å måtte gå via omfattende lederutviklingsprogrammer. Verktøyet inkluderer også en personlig utviklingsplan.
PDA
Motivasjonsdriveranalysen PDA er et verktøy for selskaper som ønsker å hente ut potensialet i medarbeiderne sine. PDA kan erstatte den tradisjonelle medarbeiderunderundersøkelsen, eller brukes i team og ledergruppe-utvikling.
JTI
JTI er en individuell preferansekartlegging som gir deg viktig selvinnsikt og gjør deg bedre rustet til samhandling med andre mennesker. 
TEAMKOMPASS
Teamkompasset beskriver hvilke egenskaper og funksjoner som er nødvendige i velfungerende team, og bygger på individuell preferansekartlegging av hvert team medlem. 
KAMPANJE
Tilbud: 30% avslag til alle dine ledere
Styrk din lederkompetanse med VH360TM. Få skreddersydde tilbakemeldinger for å heve ditt lederskap til nye høyder. Start din digitale lederreise nå!
Basis
Pris per leder
4.900,-
Førpris: 7.000,- eks mva
BESTILL
Undersøkelse
Digital rapport skreddersydd dine styrker og utviklingspotensiale
Tilgang til digitalt rom i 2 måneder
Medium
Pris per leder
7.000,-
Førpris: 10.000,- eks mva
BESTILL
Undersøkelse
Digital rapport skreddersydd dine styrker og utviklingspotensiale
Tilgang til digitalt rom i 12 måneder
Pro
Pris per leder
9.800,-
Førpris: 14.000,- eks mva
BESTILL
Undersøkelse
Digital rapport skreddersydd dine styrker og utviklingspotensiale
Tilgang til digitalt rom i 12 måneder
Gjennomgang av rapporten med profesjonell coach
Ønsker du mer informasjon? 
KONTAKT OSS

BESTILL DEMO

Få en demo i VH360TM

Fyll inn kontaktinformasjon under. Vi tar kontakt så fort som mulig for å planlegge en demo når det passer for deg.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.