Våre tjenester

Våre tjenester spenner seg over en rekke fagdisipliner. Under ser du våre verdiforslag til kundene vi samarbeider med.

Lurer du på om vi kan det du trenger hjelp til? 

La oss finne det ut:

Ken Roar Riis
kr@develop.no
+47 900 54 300
Organisasjonsutvikling
arrow read more
Går din organisasjon i utakt og opplever ledelsen strekk i laget? Er det behov for tydeligere organisering, rolleavklaring, eller trenger dere hjelp til å utvikle en prestasjonskultur basert på kontinuerlig forbedring? Dette er et landskap vi i Varde Hartmark stortrives i. Gjennom nesten 90 år har vi hjulpet bedrifter og organisasjoner gjennom omstillingsprosesser, med stor suksess.

Kundehistorie: Fellesorganisasjonen
Lederutvikling
icon arrow right
I Varde Hartmark har vi flere tiårs erfaring med lederutvikling. Tradisjonelt har lederutvikling handlet om å istandsette ledere til å forstå seg selv.  Vi mener at lederutvikling handler om to ting:

Å skape bedre økonomiske resultater, og å skape mer motiverte medarbeidere. Vi har også utviklet vårt eget evalueringsverktøy for ledere.

Kundehistorier: Lånekassen | DFØ
Lederutvikling: Se hvordan vi gjør det →
Employer branding
icon arrow right
Hva er grunnen til at noen virksomheter og organisasjoner alltid klarer å tiltrekke seg de beste medarbeiderne? Og hvorfor klarer noen selskaper å beholde og utvikle medarbeidere som presterer år etter år? Vi hjelper ledere med å utvikle enhetlige programmer og systemer som gjør jobben så mye enklere. Vi er faktisk norgesmestere i Employer Branding.

Kundehistorier: Meny Masters | DNB Eiendom
Employer Branding: Se hvordan vi gjør det →
Strategiutvikling
icon arrow right
Vi jobber hele tiden med virksomheter for å identifisere forbedringspotensial og utvikle strategier som skal sikre fremtidig vekst. Vår metode baserer seg på utvikling av fremtidsbilder, som er et svært effektivt verktøy i strategiutviklingsprosessen.

Se film: Slik jobber vi med strategiutvikling

Kundehistorie: Multiconsult
Strategiutvikling: Se hvordan vi gjør det →
Strategirealisering
icon arrow right
Alle virksomheter har strategier og virksomhetsplaner for årene som kommer. Problemene oppstår gjerne når strategien skal settes ut i livet. Vet du hvordan du skal realisere strategien og få en effektiv istandsetting? Når vi jobber med strategirealisering, utvikler vi systemer som sørger for at alle i bedriften er kjent med strategien, milepælene og retningen. Det gjør vi ved å forenkle, tilgjengeliggjøre og istandsette på en effektiv måte.

Kundehistorie: Møller Mobility Group | DNB Eiendom | LHL
Digital istandsetting
icon arrow right
Stadig flere ledere forstår at riktig bruk av digitale verktøy på arbeidsplassen er effektivt, kostnadsbesparende og miljøvennlig. Skal du få i gang egne ansatte på Teams, Zoom eller Dynamics 365? Da har vi både hyllevare-kurs og skreddersydde produkter for deg.

Har du behov for å gjennomføre en samling eller et møte digitalt? Vi viser deg gjerne hvordan vi løser slike oppdrag fra vårt studio på Skøyen.

Kundehistorie: Norges Bilbransjeforbund | Fellesforbundet | Se vår kurskatalog
Digital istandsetting: Se hvordan vi gjør det →