Agil ledelse

Hvordan få gjort mer for mindre uten intern friksjon, uavhengig av om du sitter på hjemmekontor eller jobber på kontoret.

Digital markedsføring

Gjennom dette webinaret vil du som leder stå bedre rustet til å bestille den kompetansen du trenger for å lykkes med digital markedsføring.

E-læring som engasjerer

Dette kurset er for deg som ønsker å komme i gang med E-læring og lære hva som skal til for å skape læringsprogram som engasjerer.

Facebook-annonsering

La vår ekspert på digital markedsføring lære deg hvordan du kan utnytte det ekstremt robuste annonseverktøyet til Facebook og Instagram.

Hjemmekontor 2.0

Du har sikkert sørget for at medarbeiderne dine har rammer, struktur og forutsetninger for å utøve sitt arbeid på hjemmekontor. Det er likevel en risiko for at hjemmekontorsituasjonen begynner å slite på dine medarbeidere, så vel som deg som leder.

Hvordan skape større gjennomslag som leder

Du har sett det flere ganger før; kollegaen som nesten alltid «sklir gjennom» og får gjennomslag for sine saker, og synspunkter og som nærmest ukritisk blir lyttet til. Hva er hemmeligheten?

Ledelse i krevende landskap

Dette kurset er en guiding i ledelse i krevende landskap. Det vil styrke deg som leder til å håndtere uforutsigbare situasjoner på arbeidsplassen - og til å lede gjennom små og store kriser.

LinkedIn

Webinaret passer for alle som ønsker å utvikle sitt profesjonelle nettverk og er nysgjerrig på hvordan man kan bygge sitt eget personlige brand.

Microsoft-pakken

La vår ekspert på Microsoft lære deg hvordan du kan bruke applikasjonene til Microsoft mer effektivt.

Opplæring i digitale kommunikasjonsverktøy: Google

La vår ekspert på digitale kommunikasjonsverktøy lære deg hvordan du kan utnytte kommunikasjonsverktøyet Google

Systemledelse

Hvordan kan du som leder ta mest mulig riktige beslutninger, langt fortere enn tidligere, også i krisetider?

Vi har studio og kursholdere.

Ta kontakt for en prat: tm@vardehartmark.no