Våre interns sommeren 2021

stafettpinne

Det er gledelig for Varde Hartmark å stå høyt på listen over ønskede arbeidssteder for internships. I år, som i fjor og tidligere år, ser vi verdien av å tilby praksis til Norges fremste studenter på økonomiske fakulteter. Og dette året satser vi hardt på fremtidens konsulenter og ansatte hele 4 interns!

På laget har vi i år to 4. års studenter, en 3. års student og en 2. års student.

Sondre vender tilbake oss

Møt Sondre Bunde, han er 3. års student ved NHH og jobbet også i Varde Hartmark i fjor sommer. Sondre ønsket seg tilbake til Varde Hartmark med erfaringer som tilsa inkluderende og gode kollegaer, et godt arbeidsmiljø og en arena for personlig utvikling.
– Jeg ser frem til å møte de hyggelige folka og å arbeide med spennende prosjekter. At han kommer tilbake i år betyr bare at vi i Varde Hartmark setter pris på Sondres kvaliteter.

Amanda gleder seg til nye utfordringer

Amanda Nordseth er et spennende tilskudd blant denne gjengen, hun er 4. års student ved NHH og har tidligere vært i internship hos Allianz. Amanda hadde hørt om VH fra andre medstudenter og ble anbefalt å søke internship her.
- Jeg hadde et ønske om å jobbe innen konsulting og få et innblikk i en for meg ny verden. Jeg gleder meg til å lære mer om å jobbe på ulike prosjekter, offentlige prosjekter og samarbeide med de andre internsene, forteller Amanda oss.

-Jeg gleder meg til å få et godt innblikk i konsulting

Kristoffer Kleppa er også 4. års student ved NHH. Han jobber i tillegg deltid i Sbanken. Tidligere har han vært intern i PwC Audit.

- Jeg oppdaget Varde Hartmark på karrieresiden til NHH. Jeg har blitt mer og mer interessert i å jobbe med kunder og løse problemer. Kristoffer ble tiltrukket av Varde Hartmark som et mindre selskap, der man er mer synlig og får ansvar raskere. - Jeg gleder meg til å bli kjent med menneskene i selskapet, og de andre internsene. Og så gleder jeg meg veldig til å sette meg inn i relevante arbeidsoppgaver, og få et godt innblikk i konsulting!

Det var et enkelt valg for Jørgen

sist ønsker vi å presentere Jørgen Mathiesen som er 2. års student ved NHH. Jørgen jobber deltid i Nordea, og han har tidligere hatt internship hos nFront Ventures. Jørgen ble nysgjerrig på Varde Hartmark via tidligere interns, som fortalte om interessant og lærerik praksis i en virksomhet med flat struktur og en unik opplevelse. – Jeg synes konsulting er interessant og VardeHartmark er fremtredende innen strategiutvikling, så det gjorde valget mitt enkelt. Nå gleder jeg meg til spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, og å bli kjent med de andre ansatte og teamet med interns!

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Varde Hartmark, ta gjerne kontakt med vår ansvarlige for rekruttering
Vibeke Nyvold vn@vardehartmark.no / 917 40 325