Blir partner i Varde Hartmark: - Kjærlighet ved første blikk

stafettpinne
Varde Hartmark sikret seg nok en forsterkning i partnerskapet i starten av 2020, og er svært fornøyde med at Marianne Bjarstad takket ja til å bli partner i Varde Hartmark.

– Dette er en fantastisk mulighet. For meg var det å komme til Varde Hartmark kjærlighet ved første blikk og et partnerskap ble raskt et mål for meg, sier Bjarstad og utdyper:
– Det jeg møtte av folk og kompetanse ga umiddelbart en god magefølelse. Jeg tenkte; her vil jeg være, her vil jeg få jobbe med det jeg ønsker og samtidig lære mye. Og jeg fikk rett, sier Bjarstad.
Med over 20 års erfaring som toppleder for mellomstore og store handelsbedrifter, bringer Bjarstad tung erfaring inn i Varde Hartmark.
– Erfaringen er selvsagt viktig, men det gjelder å holde seg relevant ved å ha fersk innsikt i bransjen man opererer i. For meg handler det om å se hele verdikjeden i retail, både det fysiske, digitale og menneskelige. At dette landskapet er i kontinuerlig endring er kjempespennende, fortsetter Bjarstad.

Mestrer en sjelden kombinasjon

Even Nordstrøm, daværende daglig leder, var svært glad for at Bjarstad sluttet seg til partnerskapet i selskapet. Han mener den erfarne lederen mestrer en sjelden kombinasjon.
– Marianne mestrer det krevende samspillet mellom business, mennesker og kultur. Topp dette med 20 års toppledererfaring og skarp markedsforståelse – så forstår alle at dette er en ansettelse vi er svært fornøyde med. Vi gleder oss til å lære mer av Marianne og utvikle spennende kundeprosjekter sammen i årene fremover, sier Nordstrøm.

Dette er partnerne i Varde Hartmark

  • Grunde Fredriksen (Grunnlegger)
  • Marianne Bjarstad
  • Terje Male (daglig leder)
  • Inge Andersen
  • Kjartan Tollefsen Laupstad
  • Reidar Mueller
  • Terje Uthusli
05/2021
av
Gro-Helene Skalstad